Tuinonderhoud Rotterdam

Groot of klein tuinonderhoud in de regio Rotterdam laat u verzorgen door Hoveniersbedrijf van der Lee in Waddinxveen. Vertel ons uw wensen en uw budget en op basis daarvan kunnen wij, indien gewenst, een onderhoudscontract voor u opstellen. Wilt u genieten van een perfect onderhouden tuin? Kies dan voor tuinonderhoud van Hoveniersbedrijf van der Lee in de regio Rotterdam.

Professioneel tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf van der Lee biedt u alles op het gebied van zowel groot als klein tuinonderhoud in Rotterdam en omstreken. Wilt u dat wij uw tuin op afroep voor u onderhouden, in contractvorm, één maal per jaar, één maal per kwartaal, één maal per maand of per week? Wij kunnen het allemaal voor u realiseren.  Laat ons weten wat uw wensen zijn op het gebied van tuinonderhoud en wij maken duidelijke en heldere afspraken met u zodat u nooit last heeft van onverwachte verrassingen. Woont u in Rotterdam? Neem dan voor tuinonderhoud contact op met Hoveniersbedrijf van der Lee. Ook voor bedrijven verzorgen wij tuinonderhoud verzorgen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Offerte
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor tuinonderhoud in de regio Rotterdam? Maak dan meteen een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Tel: 0182-615158
E-mail: info@vdlee.nl 

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:
Tuinonderhoud Den Haag - Offerte tuinaanleg Rotterdam - Hovenier Ridderkerk

Tuinontwerp van hovenier R.A. van der Lee in Waddinxveen

Een impressie van eerdere projecten

Zien wat wij zoal voor onze klanten ontworpen hebben? Bekijk op deze pagina de foto’s van onze eerdere projecten.