Tuinmaterialen bestellen

Bij Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV kunt u diverse tuinmaterialen bestellen tegen scherpe prijzen. Wij zijn sinds 1984 dé expert op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp. Bent u toe aan een nieuwe tuin? Vraag dan een vrijblijvende offerte en een gratis tuinontwerp aan.

Assortiment

Als u tuinmaterialen wilt bestellen, bent u van harte welkom bij Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV in Waddinxveen. Al onze beplanting wordt gekweekt in Kwekerij ‘het Noordeinde’, gevestigd naast ons hoveniersbedrijf. Wij leveren een enorm assortiment aan bomen, struiken en planten op elke gewenste locatie in Nederland. Creativiteit, vakmanschap en een hoge kwaliteit producten staan centraal als u ervoor kiest uw tuinmaterialen bij ons te bestellen.

Garantievoorwaarden
Wilt u tuinmaterialen bestellen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren medewerkers vertellen u ook graag meer over de garantievoorwaarden van Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV. Bel met 0182-615158 of vul het contactformulier in.

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:
Tuininrichting kleine tuin - Sierbestrating tuin - Hovenier Rotterdam

Tuinontwerp van hovenier R.A. van der Lee in Waddinxveen

Een impressie van eerdere projecten

Zien wat wij zoal voor onze klanten ontworpen hebben? Bekijk op deze pagina de foto’s van onze eerdere projecten.