Tuinaccessoires bestellen

Tuinaccessoires bestellen doet u via Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV in Waddinxveen. Als compleet hoveniersbedrijf kunt u bij ons terecht voor een tuinontwerp, de aanleg van een nieuwe tuin en het onderhoud van uw tuin. Voor de aankleding van uw tuin kunt u diverse tuinaccessoires bestellen via Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV. Vraag ons gerust naar de vele verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Duurzaam ondernemen

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV is een hovenier die zich bezighoudt met duurzaam ondernemen. Dat betekent dat wij gebruik maken van duurzame producten. Ook recycling speelt een grote rol bij Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV. Wij spelen in op de retourstroom aan nog bruikbare tuinmaterialen en de restproducten die overblijven bij de aanleg van tuinen. Ook bij het gebruik van tuinaccessoires houden wij rekening met deze factoren. Als u via Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV tuinaccessoires wilt bestellen, bent u verzekerd van duurzame producten. Een prettig idee dus!

Interesse
Hebt u interesse in duurzame producten en wilt u tuinaccessoires bestellen die hieraan voldoen? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0182-615158 of per e-mail. Ook kunt u gerbuik maken van ons contactformulier. Wij nemen dan contact met u op. 

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:
Tuinaanleg Zuid Holland - Natuursteen Waddinxveen - Hovenier Gouda

Tuinontwerp van hovenier R.A. van der Lee in Waddinxveen

Een impressie van eerdere projecten

Zien wat wij zoal voor onze klanten ontworpen hebben? Bekijk op deze pagina de foto’s van onze eerdere projecten.