Tuin Rotterdam

Een huis met tuin gekocht in Rotterdam of omgeving? Hebt u geen of niet voldoende ervaring met tuinen en zou u graag advies willen over het ontwerp, aanleg of onderhoud van deze tuin? Zoekt u een officieel hoveniersbedrijf die u daarmee kan helpen? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV is wellicht uw partner voor uw tuin.

Ruime ervaring

In Waddinxveen is het Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV gevestigd. Dit hoveniersbedrijf bestaat nu bijna 30 jaar en heeft in deze jaren ruime ervaring opgedaan met diverse soorten tuinen. Professionaliteit en hoge kwaliteit producten staan centraal in onze werkzaamheden. Opdrachten voor particulieren, bedrijven, gemeentelijke instellingen en vastgoedmaatschappijen worden met zorg uitgevoerd. Voor bedrijven kunnen wij ook plantenbakken met hydrocultuur leveren. Geen klus te klein, geen tuin te groot.

Werkzaamheden
Wilt u graag vrijblijvende informatie ontvangen over het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van een tuin in bijvoorbeeld Rotterdam of omgeving? Ga dan snel verder op onze website en vindt bij contact ons contactformulier. Tevens vindt u op onze website meer informatie over de keur van alle werkzaamheden in en rond de tuin. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV is dealer van Stonebase, leverancier van natuursteen en LED verlichting.

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:
Tuin Reeuwijk - Hoveniersbedrijf Gouda - Tuinonderhoud Rotterdam

Tuinontwerp van hovenier R.A. van der Lee in Waddinxveen

Een impressie van eerdere projecten

Zien wat wij zoal voor onze klanten ontworpen hebben? Bekijk op deze pagina de foto’s van onze eerdere projecten.