Tuin Den Haag

Onlangs een huis gekocht in bijvoorbeeld Den Haag of omgeving? Zit daar een tuin bij, maar heeft u geen of niet voldoende ervaring met tuinen en zou u graag advies willen over, onder andere, het ontwerp van uw tuin? Zoekt u een hovenier die u daarbij helpt? Met het ontwerpen, aanleggen en onderhoud van uw tuin is Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV uw ideale professionele partner.

Jarenlange ervaring

Het hoveniersbedrijf van Ronald van der Lee is in Waddinxveen gevestigd. Dit bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van diverse tuinprojecten, is in 1984 opgericht. Door de diverse soorten opdrachten en de jarenlange ervaring zijn de medewerkers zeer vakbekwaam. Iedere medewerkers heeft zijn eigen specialisme, en ook in het continue bijscholen wordt tijd geïnvesteerd. Uw tuin in bijvoorbeeld Den Haag of Rotterdam kan met zorg worden ontworpen, aangelegd en of onderhouden. Alleen een schutting vervangen? Alleen een terras ophogen? Geen enkel probleem. Al uw aanvragen en de uitgebrachte offertes zijn geheel vrijblijvend. Bovendien maken wij gratis een tuinontwerp voor u.

Vrijblijvende informatie
Nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld het aanleggen van uw tuin in Den Haag of Rotterdam? Op onze contactpagina kunt u het contactformulier invullen en vrijblijvend informatie aanvragen. Voor elke tuin, geen klus te klein, geen tuin te groot.

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:
Sierbestrating tuin - Hovenier Waddinxveen - Tuininrichting kleine tuin

Tuinontwerp van hovenier R.A. van der Lee in Waddinxveen

Een impressie van eerdere projecten

Zien wat wij zoal voor onze klanten ontworpen hebben? Bekijk op deze pagina de foto’s van onze eerdere projecten.