Sierbestrating tuin

Sierbestrating in de tuin laat u leggen door Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee in Waddinxveen. Professionaliteit, creativiteit en vakmanschap staan centraal in onze dagelijkse werkzaamheden. Wij maken gebruik van zowel nieuwe als gebruikte sierbestrating bij de aanleg van uw tuin. Bij Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee bent u verzekerd van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Vraag meteen naar de mogelijkheden. 

Een onderhoudscontract voor de tuin gebaseerd op uw wensen

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee maakt zowel gebruik van nieuwe als gebruikte sierbestrating en tuinmaterialen zodat wij voor ieder wat wils te bieden hebben. Omdat wij gebruikmaken van overgebleven restproducten en de retourstroom van nog bruikbare tuinmaterialen is ons aanbod altijd zeer afwisselend. Naast de aanleg van sierbestrating voor uw tuin kunt u bij ons ook terecht voor onder meer:

  •           Tuinaccessoires
  •           LED verlichting voor buiten
  •           Beplanting
  •           Tuinmachines
  •           Tuinmeubelen

Meer weten
Wilt u meer weten over de aanleg van sierbestrating in uw tuin en de mogelijkheden die wij u bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. U kunt Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee in Waddinxveen telefonisch bereiken via 0182-615158 of stuur ons een e-mail (info@vdlee.nl). Als u gebruik maakt van ons contactformulier, nemen wij contact met u op.

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:
Prijzen tuinonderhoud - Hovenier Rotterdam - Tuinbeplanting bestellen

Tuinontwerp van hovenier R.A. van der Lee in Waddinxveen

Een impressie van eerdere projecten

Zien wat wij zoal voor onze klanten ontworpen hebben? Bekijk op deze pagina de foto’s van onze eerdere projecten.