Natuursteen dealer

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee is natuursteen dealer uit Waddinxveen waar u terecht kunt voor de mooiste tegels tegen scherpe prijzen. Natuursteen doet het goed op allerlei gebieden. Zo is het een prachtig materiaal van hoge kwaliteit om een pad van te laten maken in de voortuin of bijvoorbeeld een terras in de achtertuin. Ook kan het worden gebruikt binnenshuis dankzij de tijdloze en warme uitstraling van de tegels. Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee kan als natuursteen dealer professioneel en snel natuursteen leveren en leggen.

Kwaliteit

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee levert als natuursteen dealer verschillende soorten natuursteen. Bovendien heeft u keuze uit diverse formaten natuursteen tegels. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten natuursteen. Zo weet u vooraf precies wat u koopt.

Vragen?
Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee. Wij kunnen u als gerenommeerd natuursteen dealer alles vertellen over natuursteen. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0182-615158. Wilt u liever langskomen in Waddinxveen, dan vindt u onze adresgegevens hier.

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:
LED verlichting dealer - Hovenier Bodegraven - Tuinaanleg Reeuwijk 

Tuinontwerp van hovenier R.A. van der Lee in Waddinxveen

Een impressie van eerdere projecten

Zien wat wij zoal voor onze klanten ontworpen hebben? Bekijk op deze pagina de foto’s van onze eerdere projecten.