Hoveniersbedrijf Waddinxveen

Bij Hoveniersbedrijf van der Lee uit Waddinxveen kunt u terecht kunt voor al uw wensen wat betreft aanleg, ontwerp en onderhoud: van der Lee. Wij hebben alle aandacht voor uw wensen als klant, sterker nog: al ons werk is zeer klantgericht. Met een werkgebied van Zuid-Holland en omstreken kunnen wij u als klant vele mogelijkheden bieden.

Vakmanschap

Al sinds jaar en dag draait Hoveniersbedrijf van der Lee uit Waddinxveen om vakmanschap, kwaliteit, professionaliteit en creativiteit. Wij werken met een team van diverse specialisten die ieder verstand hebben van hun eigen vakgebied en daarmee al uw wensen op het gebied van een tuin of plaats uit laten komen. Of uw tuin nu alleen een onderhoudsbeurt nodig heeft of u wilt alles van ontwerp tot aanleg: bij ons is het mogelijk.

Contact
Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Van der Lee: het hoveniersbedrijf uit Waddinxveen waarvan u zeker weet dat het hoge kwaliteit levert. Ook kunt u contact opnemen om direct een afspraak te maken. U doet dit door te bellen naar 0182-615158 of gebruik ons contactformulier. Wij bieden u altijd een gratis tuinontwerp en een vrijblijvende offerte.

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:
Hoveniersbedrijf Rotterdam - Ecologische tuinaanleg - Tuinaanleg Den Haag

Tuinontwerp van hovenier R.A. van der Lee in Waddinxveen

Een impressie van eerdere projecten

Zien wat wij zoal voor onze klanten ontworpen hebben? Bekijk op deze pagina de foto’s van onze eerdere projecten.