Hovenier Rotterdam Zuid

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee staat voor u klaar als u op zoek bent naar een Hovenier in Rotterdam Zuid. Wij zijn sterk in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat merkt u aan het vakmanschap dat wij leveren. Onze medewerkers denken graag met u mee en zorgen dat u straks geniet in uw droomtuin. Wij ontwerpen gratis een mooie tuin voor u.

Op zoek naar een hovenier in Rotterdam Zuid?

Wij staan voor u klaar. Particulieren, bedrijven, scholen en andere non-profit organisaties; wij leggen een prachtige tuin voor u aan. Wij maken gazons tot bestrating in orde en kunnen schuttingen tot hagen plaatsen. Voor ons is geen klus te klein. Wij passen de tuin aan uw smaak aan. Een aantal voorbeelden:

  • Klassiek
  • Landelijk
  • Modern
  • Speels
  • Ruig

Bekijk onze projecten om inzicht te krijgen in de mogelijkheden of om u te laten inspireren. Zoals u ziet gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Schakel Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee in
Wij bieden hoge kwaliteit met veel extra services. De garantievoorwaarden zijn zeer breed en kunnen wij bieden doordat wij bouwen op onze jarenlange ervaring. Sinds 1984 leggen wij tuinen aan, tot volle tevredenheid van onze klanten. Wij bieden een gratis tuinontwerp en gratis offerte, neem contact op en ervaar de mogelijkheden!

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:
Voortuin aanleggen Rotterdam - Tuin Waddinxveen - Hoveniersbedrijf Gouda

Tuinontwerp van hovenier R.A. van der Lee in Waddinxveen

Een impressie van eerdere projecten

Zien wat wij zoal voor onze klanten ontworpen hebben? Bekijk op deze pagina de foto’s van onze eerdere projecten.