De eetbare tuinen van uw hovenier uit Waddinxveen

In de vensterbank, op het balkon of in de tuin: overal kunnen kruiden, groenten en fruit groeien. En wat is er nu leuker dan winkelen in uw eigen moes- en kruidentuin? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee helpt u met het plannen en aanleggen van uw eigen “eetbare tuin”.

Eten is weten

Als u fruit, groenten en kruiden uit uw eigen tuin heeft geproefd, weet u pas echt wat vers is. Of u nu een heuse kruiden- en moestuin in uw eigen tuin wilt laten aanleggen of een minituintje in uw vensterbank wilt kweken: wij verzorgen de aanleg en de beplanting van uw eigen kweektuin.

Ook geven wij u allerlei informatie over het kweken en laten groeien van kruiden, fruit en groenten. We beschikken daarnaast over uitgebreide naslagwerken waarin u veel informatie zult vinden over het zelf verbouwen van groenten, fruit en kruiden. Over biologisch telen, over gezond en verantwoord telen, over duurzaamheid.

Het nieuwste op het gebied van eetbare tuinen is het kweken in stenen of houten bakken. Zo blijft uw eigen tuintje leuk en overzichtelijk. Altijd verse ingrediënten tijdens het koken bij de hand? Zet de bakken dicht in de buurt van de keuken.

Binnen in bakken of buiten in de tuin: eigen gekweekte groenten, kruiden en fruit zijn altijd gezond en lekker!

Eten is weten

Kweek en eet uw eigen kruiden, verser bestaat niet

Eind augustus 2014 waren wij te gast bij Plantarium 2014 in Boskoop, hét ontmoetingscentrum voor nationale en internationale plantenliefhebbers.