Ecologische tuinaanleg

Ecologische tuinaanleg wordt verzorgd door Hoveniersbedrijf van der Lee uit Waddinxveen. Als ecologisch hovenier houden wij ons bezig met duurzaam ondernemen en zo houden wij continu rekening met het milieu. Wij weten precies waar de producten die wij gebruiken vandaan komen. Uiteraard maken wij geen gebruik van producten waardbij sprake is kan zijn van kinderarbeid bij het vervaardigen van het product. Als u kiest voor ecologische tuinaanleg, bent u er ook van verzekerd dat de nog bruikbare materialen gerecycled worden.

Kies voor ecologische tuinaanleg

Kies voor een beter milieu en kies voor ecologische tuinaanleg van Hoveniersbedrijf van der Lee. Wij doen al vele jaren aan recycling. Restproducten worden zorgvuldig gesorteerd en eventueel hergebruikt. Onbehandeld hout wordt naar handelaars in openhaard hout gebracht en stenen en tegels worden hergebruikt (door ons of door derden). Kies daarom voor ecologische tuinaanleg en draag zo een steentje bij aan een beter milieu.

Meer weten
Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Kies dan voor de ecologische tuinaanleg van Hoveniersbedrijf van der Lee en vraag naar de mogelijkheden. Neem meteen contact met ons op en bel naar 0182-615158. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vdlee.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:
Ecologische hovenier - Tuinaanleg Den Haag - Hoveniersbedrijf Ridderkerk

Tuinontwerp van hovenier R.A. van der Lee in Waddinxveen

Een impressie van eerdere projecten

Zien wat wij zoal voor onze klanten ontworpen hebben? Bekijk op deze pagina de foto’s van onze eerdere projecten.