Ecologische hovenier

Hoveniersbedrijf van der Lee is een ecologische hovenier en staat voor duurzaam ondernemen.  Wij denken na over mens en milieu. Daarom weten wij precies waar de producten die wij gebruiken vandaan komen en bent u ervan verzekerd dat bij de productie geen sprake is geweest van kinderarbeid. Bovendien proberen wij als ecologische hovenier zoveel mogelijk gebruik te maken van recyclebare producten.

Als ecologisch hovenier doen wij aan recycling

Als ecologische hovenier doen wij al vele jaren aan recycling. Als wij restproducten hebben, worden deze gesorteerd. Sommige producten kunnen heel gemakkelijk opnieuw gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan onbehandeld hout. Dit gaat naar handelaars in openhaard hout, stenen en tegels worden hergebruikt (door ons of door derden). Op deze manier willen wij als ecologische hovenier ons steentje bijdragen aan een beter milieu.

Meer weten
Wilt u meer weten over ecologische hovenier Van der Lee? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0182-615158 of stuur een e-mail naar info@vdlee.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:
Hovenier Rotterdam Zuid - Tuin Zuid Holland - Hoveniersbedrijf Reeuwijk

Tuinontwerp van hovenier R.A. van der Lee in Waddinxveen

Een impressie van eerdere projecten

Zien wat wij zoal voor onze klanten ontworpen hebben? Bekijk op deze pagina de foto’s van onze eerdere projecten.