Buitendecoratie bestellen

Buitendecoratie bestellen doet Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV zeer milieubewust. Wij verzorgen complete tuinontwerp, -aanleg, en –onderhoud. Buitendecoratie materialen kunt u bestellen als u uw tuin laat aanleggen door Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV. Bekijk vandaag nog welke mogelijkheden wij u te bieden hebben. 

Duurzaam ondernemen

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV houdt van duurzaam ondernemen. Ook als wij buitendecoratie materialen bestellen houden wij rekening met waar de producten vandaan komen en of er geen kinderarbeid aan te pas is gekomen bij het vervaardigen van de buitendecoratie. Wij bestellen en gebruiken producten die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Ook recycling speelt een grote rol bij Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV. Wij spelen in op de retourstroom aan nog bruikbare tuinmaterialen en de restproducten die overblijven bij de aanleg van tuinen.

Contact
Als wij een tuin gaan aanleggen en buitendecoratie materialen bestellen, houden wij daarbij rekening met het milieu. Heeft u vragen over ons of over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0182-615158 of per e-mail. Ook kunt u op onze contactpagina terecht en het formulier invullen met uw vraag of opmerking. 

Bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:
Tuinontwerp Zuid Holland - Tuin Waddinxveen - Hoveniersbedrijf Reeuwijk

Tuinontwerp van hovenier R.A. van der Lee in Waddinxveen

Een impressie van eerdere projecten

Zien wat wij zoal voor onze klanten ontworpen hebben? Bekijk op deze pagina de foto’s van onze eerdere projecten.